partner ok castkovcepartner ok castkovcepartner ok castkovce

Bezgólová remíza v početnom oslabení

25.3.2024

OK Častkovce - OFK Baník Lehota pod Vtáčnikom 0:0 (0:0)

ŽK: 14´ Valo, 67´ Sládek, 74´ Šebek - 30´ Januška, 70´ Iverson

ČK: 24´ Valo (po 2 ŽK)

Zostava OK Častkovce: Kišac - Frťala, Valo, Lichner, Šebek - Halás"C", Žákech, Sládek - Martišiak, Vavruš, Kusý

Náhradníci: Hodál, Laurinec, Tuka, Mišura, Hutta, Lopušan

Zostava OFK Baník Lehota pod Vtáčnikom: Bobok - Kozák, Halás, Štrbák"C" - Pavelka, Alabi, Sibanda, Januška, Bublák, Stovička - Škrteľ

Náhradníci: Turančík, Mudasiru, Pipíška, Parkáň

Hodnotenie trénera Hornáčka: "Veľmi špecifický zápas, trápime sa absenciami, celý týždeň sme sa snažili na to nemyslieť, ale mínus šesť hráčov na našej strane je citeľných, dvaja vykartovaní a zatiaľ stále štyria zranení. Do toho nás čakal ambiciózny a ťažko čitateľný súper, ktorý pred dvoma týždňami vyhral v Seredi, avšak pred týždňom prvýkrát po piatich rokoch prehral na domácej pôde, tak chcel stratu odčiniť. Systémovo sme sa nastavili na dvoch hroťákov so zabezpečeným stredom, čo sme mienili, rozhodca rýchlo zmenil. Prísne a "zvláštne" rozhodnutia, bohužiaľ len na našej strane, znamenali, že sme od 24. minúty hrali o jedného hráča menej, do toho dážď, vietor, ťažký terén, zostávalo jediné bojovať a v tom chalani statočne obstáli, žiadny oku ľahodiaci zápas, hráči tímovo "dreli" za čo boli zaslúžene odmenení aspoň bodom."

Hodnotenie asistenta trénera Róberta Mišuru: "Odohrali sme náročný zápas, v ktorom nám chýbalo viacero hráčov pre karty a zranenia, niektorí hráči odohrali so sebazaprením. Vývoj zápasu ovplyvnila červená karta v 24. minúte, chalani však ukázali bojovný výkon, v ktorom sa však nikomu nepodarilo skórovať a tak sa zrodila bezgólová remíza. Pozitívum je ďalší domáci zápas bez inkasovaného gólu, chalani si zaslúžia pochvalu za bojovnosť. Teraz sa však už musíme pripravovať na ďalší zápas, ktorý odohráme na pôde Dubnice."