partner ok castkovcepartner ok castkovcepartner ok castkovce

Tesná prehra v závere zápasu na pôde Veľkých Ludiniec

6.5.2024

TJ Družstevník Veľké Ludince - OK Častkovce 1:0 (0:0)

Zostava TJ Družstevník Veľké Ludince: Krátky - Rédeky, Horniak, Michalík, Baláž - Baranovič, Domasta"C", Pánsky, Orávik, Šoky - Rák 

Náhradníci: Strákoš, Šútor, Dibusz, Janek, Antl, Bruckner, Guliš 

Zostava OK Častkovce: Kišac - Frťala, Valo, Halás"C", Lopuša - Žákech, Šebek, Sládek - Kusý, Vavruš, Martišiak

Náhradníci: Hodál, Hutta, Tuka, Laurinec, Majkút

Hodnotenie trénera Hornáčka: "Celý týždňový cyklus sme poňali hravo, cieľom bolo psychické nadstavenie, odreagovanie sa a hlavne nevenovať všetkú pozornosť len najbližšiemu súperovi, ktorý nám v spoločných zápasoch nikdy "nevoňal" a to podstatné, body zbiera hlavne v domácom prostredí. Na tak povediac identickom ihrisku ako máme doma sme neboli horší ako domáci, doslova vo viacerých herných situáciach sme boli nebezpečnejší, takticky nachystaní a neprekvapení ich dôrazom. Kompaktne sme postupnými prechodmi získavali hernú istotu a väčší počet štandartných situácií, z ktorých sme mali najviac príležitostí. Nemám chlapcom, čo vyčítať, takticky výborne a herne to bolo slušné. Potvrdilo sa, bol to "TEN" zápas o jednom góle, v ktorom  rozhodol v náš neprospech smolný moment, keď v samom závere sme inkasovali vlastný gól. Chcem len jedno od tímu, nepozerať sa späť, ani len nespomenúť posledné tri zápasy. Čaká nás v piatich zápasov 15 bodov, odkrojme čo najviac, tento tím si to zaslúži!"

Hodnotenie Petra Sládeka: "Po dvoch smolných prehrách sme cestovali ku tabuľkovému susedovi s cieľom bodovať. V 1.polčase sme nevyužili 2 veľké príležitosti a v 2. polčase sme boli lepším celkom, ale jeden protiútok znamenal náš vlastný gól a opäť 0 bodov. Som presvedčený, že v nasledujúcom derby zápase túto sériu ukončíme víťazstvom a zároveň by som chcel všetkých fanúšikov pozvať na sobotný zápas."