partner ok castkovcepartner ok castkovcepartner ok castkovce

Dorastenci doma privítali Nové Zámky

30.5.2023

Starší dorast U19

OK Častkovce - FKM Nové Zámky 2:2 (0:1)

Góly: 84´ Hutta, 88´ Novotný (11m)

Zostava OK Častkovce: Haško - Madara, Kratochvíl, Bulava, Wijnands - Žákovič, Novotný, Mihál, Laurenčík - Dirnbach, Hutta"C"

Náhradníci: Janšák

Komentár trénera Ďuriša: "Chlapci odohrali výborný zápas počas, ktorého sme jasne dominovali vo všetkých činnostiach hry. Už prvý polčas sme zahodili 5 vypracovaných góloviek, ktoré sme zahadzovali zlou koncovkou. Som hrdý na hráčov, že sa nám podarilo posunúť chlapcov najmä mentálne a hrali v kľude aj za stavu 0:2 pre hostí. Zmenili sme rozostavenie a ešte viac zatlačili súpera. Napokon to stačilo iba na bodík, ale hra spĺňala veľmi prísne kritéria. Pochváliť musím Bulavu, Žákoviča a Mihála."

Mladší dorast U17

OK Častkovce - FKM Nové Zámky  0:2 (0:2)

Zostava OK Častkovce: Lackovič - Hudec S., Majerník, Harmady, Gúčik - Hudec P., Kvasnica, Helbych - Podhorský, Herák, Zemko

Náhradníci: Kuník

Komentár trénera Nosického: "Každá prehra mrzí a o to viac, že hra sa odvíjala zväčša pred súperovou 16-kou a vypracovali sme si viac gólových príležitostí ako súper. Chalanov chcem pochváliť, že sa snažili hrať v tempe a chceli sme ten zápas otočiť v náš prospech."